Glazen serres

Glazen serres

Als dealer van ACD kan je hier jouw droomserre online samenstellen, met diverse opties/accessoires en een transparante prijs! Bovendien krijg je bij aankoop van een ACD Prestige serre, er een cadeaubon t.w.v. €50 bovenop! 🎁

Twijfel je nog of je voor een budget broeikas, een tunnelserre of onze kwalitatieve Prestige glazen serre moet kiezen? Lees dan zeker onze 
serregids . In deze handige gids ontdek je de voor- en nadelen van elk soort tuinkas, en het verschil tussen rechte & schuine wanden! 

Wist je trouwens dat we ook charmante muurkassen in ons assortiment hebben? Ideaal voor als je geen tuin ter beschikking hebt!

👉Onze serre-expert Jelle staat voor je klaar! Stuur ons een mailtje of maak telefonisch een afspraak om onze demoserre te bezoeken. 📧 info@hermie.com📞  0032/(0)9 396 59 00

Waarom Hermie kiest voor de kwaliteit van ACD serres!

Onze serre-expert Jelle 👨‍🌾 neemt je mee op rondleiding in onze serre. Plan je graag zelf een bezoek in? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Gratis levering vanaf € 40
in België & Nederland!

Alle A-merken
aan de scherpste prijzen!

 Advies op maat
door onze tuinexperts!

Onze klanten geven ons 9.3/10
op basis van > 25.000 reviews!

Tip van onze blog
Welke serre kies ik?

Serres, ook wel tuinkassen genoemd, zijn al lang niet meer enkel te vinden in grootmoeders tuin. Het hoofddoel is nog altijd om groenten en fruit in een warme omgeving te laten groeien, maar tegenwoordig worden ze ook steeds vaker als tuinkamer gebruikt. De serre wordt dan een verlengstuk van de huiskamer, tussen het groen in de tuin. 

Kweekkassen komen in allerlei vormen, kleuren en afwerkingen maar ook prijsklassen. In dit artikel zetten we dan ook een aantal diverse types "broeikassen" op een rij, met hun richtprijs en kenmerken. Zo kan je makkelijk bepalen welke serre bij jouw levensstijl en, niet onbelangrijk, budget past!

Klik hier voor onze tips & tricks!